День гідності та свободи

В Україні 21 листопада відзначають День гідності та свободи – свято на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції гідності (2013 року).

Десята річниця початку Євромайдану, що переріс у Революцію гідності. Після того, як тодішня влада відмовилась від європейського курсу, на Майдан вийшли активісти та студенти.

Цього дня вшановується патріотизм і мужність громадян, які восени 2004-го і восени-взимку 2014 року захистили національні інтереси української держави та її європейський вибір.

21 листопада шанують пам’ять тих, хто віддав своє життя заради вільної України. Цього дня в гімназії відбулися заходи, приурочені до Дня Гідності та Свободи:

  1. Оформлена у бібліотеці тематична виставка, присвячена Дню Гідності та Свободи України «З Україною в серці».
  2. У 4 класах класними керівниками Попович О.М. та Нікуленко О.В. проведені інформаційні хвилинки «Єдина незалежна держава», «Бути гідним – бути людиною».
  3. Класні керівники 8-9 класів Ткаченко А.М., Земляк Т.І., Аузяк В.В. провели години спілкування «З Україною в серці», «Що таке гідність», «Гідним бути завжди й у всьому».

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування