День Збройних Сил України

Учні, батьки, жителі с.Богданівка та педагогічний колектив вітають Збройні Сили України. Бажають Вам миру та злагоди, віри та сили, впевненості у своїх силах, нескінченної енергії, мужності та відваги! Бережи Вас Боже !

Також 6 грудня в День Збройних Сил України вшанували пам'ять полеглих військових Терещенка Олександра та Здоровця Олександра.

Здобувачі освіти та всі бажаючі були активними учасниками акції «Шкарпетки для перемоги» спрямованої на підтримку наших захисників, було зібрано 255 пар шкарпеток та 16 пар перчаток. Учні з вдячністю та шаною виготовили для захисників браслети-обереги в патріотичному кольорі та підкови, як символ щастя. Другокласники написали листи привітання з Миколаєм для ЗСУ. Також всі вони дружньо допомагають збирати частинку домашнього тепла, любові та вдячності нашим захисникам за те, що охороняють наш спокій, дають можливість зустрічати світанки, працювати, навчатися та жити.

Відео

Хай смаколики, шкарпетки, листи та обереги зроблені власноруч дітьми, надають наснагу нашим захисникам, підтримують бойовий настрій героям, які щохвилини борються за нашу землю, за нашу вільну Україну. Хай вони відчують, як сильно ми тут, в тилу, їх підтримуємо. Кожна дитяча робота чи лист дає наснагу нашим ЗСУ не втрачати незламного духу перемоги та висловлює вдячність за мирне небо над нашими головами та віру в щасливе майбутнє.

Ми єдині у своєму бажанні перемогти, і тому обов’язково переможемо!

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування